Om Stratek

Stratek blev stiftet 1. april 1997 af Hans Bossen med formålet om at levere maskiner, udstyr og anlæg til industrien, som forarbejder halm og hø til kommercielle produkter. Erfaringsgrundlaget går dog helt tilbage til 1986 dengang Hans Bossen blev aktiv i branchen.
 
 
 


Markederne er sidenhen blevet opbygget og Stratek leverer i dag anlæg og udstyr til kunder i Europa, Mellemøsten, Asien og USA.

Danmark har traditionelt været foregangsland mht. udnyttelse af biomasse, herunder navnlig halm. Halm udnyttes til strøelse og foder i landbruget. Overskudshalmen anvendes derimod til energiformål i halmfyr på gårde, varme- og kraftværker.

Hvad end halmen bruges til, skal den tilberedes inden selve processen. Stratek er specialiseret i denne proces, som består af en række delprocesser. Ved produktion af f.eks. halmpiller, skal halmen rives op og formales, inden den bliver doseret ned i en pillepresse.

Halm udnyttes også til strøelsesprodukter, som afsættes til landbrug og hestefolk. Et andet segment er energifattigt hestefoder med højt fiberindhold. Det er foder til heste, som skal holdes slanke og sunde og til forebyggelse af forfangenhed.

Stratek leveres også totalløsninger til producenter af kæledyrsprodukter. Hø- eller halm pakkes i poser med f.eks. 1 kg hø eller halm og sælges af dyrehandlere.

Kundernes ønsker omsættes til tekniske løsninger som implementeres i tæt samarbejde. Stratek varetager også serviceopgaver med almindeligt vedligehold og reparation af anlæg.

Strateks kontor ligger ved Skanderborg og produktionsfaciliteterne i nærområdet.

Copyright © 2017 Stratek. Stratek APS profile on OnlineCompanies. Validate on XHTML and CSS